I. Ulusal Onkolojik Rehabilitasyon Kongresi Davet Yazısı
4 Mayıs 2024 | 13:38

I. Ulusal Onkolojik Rehabilitasyon Kongresi Daveti

Değerli Sağlık Mensupları, Meslektaşlarımız, Sevgili Öğrencilerimiz,

Türkiye Fizyoterapistler Derneği Onkoloji ve Palyatif Bakım Çalışma Grubu ve Gazi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü’nün bir arada düzenlediği, CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINDA ONKOLOJİK FİZYOTERAPİ VE REHABİLİTASYON ana teması altında, Cumhuriyetimizi kutlamak ve Türkiye’de Onkolojik Fizyoterapi ve Rehabilitasyon alanında ilk kongreyi gerçekleştirmek  amacıyla düzenlediğimiz 1. ULUSAL ONKOLOJİK FİZYOTERAPİ ve REHABİLİTASYON KONGRESİ’ne sizleri davet etmekten büyük mutluluk ve onur duymaktayız.

Kongre Adı: 1. Ulusal Onkolojik Rehabilitasyon Kongresi

Kongre Tarihi: 30-31.05.2024

Kongre Yeri: Gazi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Konferans Salonu, Ankara

Emek mah. Bişkek Cad. 6. Cad. (eski 81. sokak) No:2 A Blok Giriş kat Konferans Salonu 06490 Çankaya/ANKARA

Kongre Dili: Türkçe

Davet Mektubu: Katılımcılara talep etmeleri durumunda davet mektubu gönderilecektir. Bu davet mektubu sadece katılımcıların bağlı bulunduğu kurumlardan izin alabilmesine yardımcı olmak amacı taşımakta olup, katılımcıya hiçbir maddi destek sağlamayacaktır.

Bildiriler: Kongreye sözel ve poster bildiriler kabul edilecektir.

Katılım Belgeleri: Dijital olarak katılımcının mail adresine iletilecektir.